Het is zonder twijfel één van de gemakkelijkste manieren om te tonen hoe rijk een filmpersonage eigenlijk is: een fragment al feestend op een eigen jacht. Dat idee dat een jacht gelijk staat aan ongelimiteerde rijkdom is natuurlijk niet ontstaan in Hollywood.

Ook tijdens de vakanties van de superrijken en bekenden van onze wereld zijn jachten een bekend zicht. Foto’s van paperazzi’s aan de Franse Rivièra? Dat is op een jacht. Het is je dus vergeven als je dacht dat die steek van jaloezie bij het zien van die beelden nooit opgelost zou geraken. Het is je vergeven als je dacht dat een jacht huren enkel voor de allerrijksten van de samenleving was.

jacht hurenDroomvakantie op een jacht

Er is natuurlijk een redend at een vakantie op een jacht zo tot de verbeelding spreekt. Eerst en vooral straalt het zoals gezegd onmetelijke luxe uit. Daarnaast is het ook gewoon een fantastische ervaring. Je hebt de vrijheid van beweging om de kalme zee op te zoeken of net de mooiste plekjes aan de kust aan te doen. Je geniet van een ongelofelijk gevoel van privacy en kunt daarbij nog eens op eender welk moment gebruik maken van jouw eigen privé-zwembad: de zee.

Weinig dingen zijn dan ook zo ontspannend dan langs prachtige kusten omgeven door de natuur te varen. Het is een once in a lifetime experience die je nooit meer zal vergeten. En eentje die daarenboven ook nog eens prachtige foto’s oplevert.

Deel lekker de kosten

Een jacht is natuurlijk niet goedkoop. Dat betekent echter nog niet dat het onhaalbaar duur is. Zeker niet als je beseft dat er heel wat jachten op de markt zijn met verschillende slaapkamers. Dat betekent dat het perfect mogelijk is om met enkele bevriende koppels of gewoon met enkele vrienden deze droom werkelijkheid te maken. Een specialist als Exmar kan je dan helpen om de juiste boot te vinden binnen jouw budget.

Het huurbedrag splitsen over enkele betalers laat de kostprijs meteen al zakken tot een bedrag dat je normaal op vakantie ook vlot uit zou geven. En dat zonder de unieke ervaring erbij. Zeg nu bovendien zelf: alleen op een jacht zitten is ook maar niets. Niet meer dan logisch dan dat je anderen erbij betrekt.

jacht huren betaalbaar

Zorgeloos genieten

Net zoals bij elk product is er ook een enorme verscheidenheid wat betreft de verschillende types jachten die aangeboden worden. Zo kan je kiezen voor een eerder bescheiden exemplaar of lekker all out gaan met een luxejacht. De prijzen variëren van een dikke duizend euro per dag tot vlotjes tienduizenden euro’s voor de meest indrukwekkende jachten. Een ervaren schipper weet jou perfect te vertellen wat de do’s en don’ts zijn en heeft ongetwijfeld op elke locatie ook de beste tips om te bezichtigen voor je in petto.

Goedkoop zal het nooit zijn, maar als je op een unieke manier de veelbetreden paden van de Middellandse Zee (of een andere zee naar keuze!) wilt ontdekken is een jacht een stuk betaalbaarder dan vaak wordt aangenomen. Waar wacht je nog op?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.