Wie ben ik?

Danny HorseeleWelkom op mijn website! Zoals jullie al wel hebben begrepen is mijn naam Danny Horseele. Ik ben een dertiger met een passie voor technologie en de financiële wereld. Naast mijn werk bij één van de grootste bankinstellingen van ons land heb ik ook heel wat ervaring als tekschrijver voor technologie-gerelateerde websites zoals BestePrinters.be en KoptelefoonsVergelijken.be.

Het doel van deze blog is helemaal iets anders dan deze websites, natuurlijk. Op deze website praat ik in mijn eigen naam, en kan het dus wel eens wat minder “gepolijst” overkomen. Ik blog over de thema’s die ik boeiend vind, en af en toe ook gewoon over mijn persoonlijk leven. De berichten op deze blog zijn dus in mijn naam, en niet in de naam van mijn werkgever of de websites waarvoor ik soms als tekstschrijver actief ben.

Als laatste nog graag één cruciale disclaimer:

Gelieve mij niet te verwarren met de chef van Restaurant Horseele in de Ghelamco Arena. Ik ben niet diezelfde Danny Horseele, en ik ken hem ook niet persoonlijk.

Contact opnemen?

U kan mij contacteren via onderstaand contactformulier.